0527 – 23 11 61 info@osteomaat.nl

Osteopathie Emmeloord

 

Revelsant 1, 8303 ZL. Emmeloord

Praktijkvoering

 

Eerste Consult

Het eerste consult (het onderzoek) neemt 40 minuten in beslag. Dit consult wordt gebruikt om middels vragen en een uitgebreid osteopatisch onderzoek uw problemen/klachten in kaart te brengen en te analyseren.
Aan de hand van deze analyse (plus evt. aanvullende informatie zoals röntgenfoto’s, bloeduitslagen e.d.) stellen we een behandelplan op. Na 3 tot 4 behandelingen wordt het effect van de behandeling geëvalueerd.

 

Wij vragen u om een eigen handdoek/badlaken mee te nemen. Naast de NAW-gegevens en huisartsgegevens, is het bij wet verplicht dat u zich identificeert*.

“De patiënt(e) dient zich bij het 1e consult te kunnen legitimeren middels geldig wettelijk identiteitsbewijs zoals paspoort, rijbewijs of ID-kaart.” Wij vragen u dan ook deze gegevens mee te nemen.

 

Omdat wij tot de niet-reguliere zorg behoren (niet BIG-geregistreerd beroep), mogen wij niet zonder uw toestemming informatie verstrekken aan artsen en/of andere behandelaars. Hiervoor vragen we, indien nodig, dat u een akkoordverklaring volledig in vult en tekent en deze mee te nemen.